Contact

bulthaup Amersfoort
Stadshaege keukendesign
Grote Haag 15
3811 HH Amersfoort

Openingstijden

Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : 10.00 – 17.00 u
Donderdag : 10.00 – 17.00 u
Vrijdag : 10.00 – 17.00 u
Zaterdag : 10.00 – 17.00 u
Zondag : gesloten  

bulthaup Amersfoort
voor persoonlijk advies

Welkom bij bulthaup Amersfoort, een vestiging met een geheel vernieuwde showroom die het bijzondere karakter van het merk weerspiegelt. Oud en nieuw komen er samen, de showroom is namelijk onderdeel van een voormalige meisjesschool uit 1887. Het pand met zijn hoge, karaktervolle ruimte herbergt verschillende premium keukenopstellingen van bulthaup en biedt de mogelijkheid om het merk in alle facetten te ervaren.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

 

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

Wij zijn voor u geopend

U bent, op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag stemmen wij een moment met u af over de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte. Want die is nu belangrijker dan ooit.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.